Korealainen Honey skin - mikä se on?

Lasi-iho eli glass skin on ollut nouseva trendi myös länsimaissa viime vuodet. Termi viittaa lasimaisen kirkkaaseen, läpikuultavaan, hehkuvaan ja tasaiseen ihoon, johon korealaiset pyrkivät paitsi ihonhoidolla myös meikillä.

Mutta tiedätkö mikä on honey skin eli 꿀피부?

Tämä "hunajaiho" termi on itseasiassa paljon vanhempi, kuin lasi-iho, ja se on jo kauan ollut korealaisten tavoittelema ideaali-iho. Paras mahdollinen kohteliaisuus on sanoa, että jonkun iho näyttää olevan kuin hunajaa.

Hunajaiho on kuultava ja terveen näköinen, parhaimmillaan yhtä hehkuva kuin vauvan iho.

Miten honey skin eroaa glass skin -trendistä?

Hunajaiho on todellisuudessa paljon vanhempi ja tavoitellumpi ideaali-iho Koreassa, kuin uudempi niin kutsuttu lasi-iho.

Hunajaiho tarkoittaa käytännössä hyvin kosteutettua, kuulasta, kimmoisaa ja ravittua ihoa. Lasi-iho sen sijaan keskittyy enemmän ihohuokosten häivyttämiseen, kirkkauteen ja lasimaiseen hehkuun.

Miten saada honey skin eli hunajaiho?

Voit saavuttaa sekä lasi- että hunajaihon loppujen lopuksi hyvin samanlaisilla keinoilla. Hunajaiho keskittyy ihonhoidolle omistautumiseen vielä enemmän, kuin lasi-iho. Voit saavuttaa hehkuvan hunajaihon muun muassa kosteuttavilla voiteilla ja kasvoöljyillä, jotka jättävät kuulaan hehkun, aivan kuten hunaja.

Testaa esimerkiksi TIRTIR Milk Skin Toner ja About Me Rice Makgeolli Ceramide Cream sekä C9 Beauty C9 Glow - Face Oil

Suosi ihotyypillesi sopivia tuotteita, jotka kosteuttavat tehokkaasti ja joissa on kirkastavia ainesosia, kuten lakritsiuutetta, sekä fermentoituja ainesosia, kuten riisiä. Huolehdi myös ihon mikrobiomin tasapainosta, jotta ihon suojamuuri toimii optimaalisesti ja iho pysyy mahdollisimman vaurioitumattomana.

Lue lisää artikkeleitamme