Koreansk Honey skin - vad är det?

Maskinöversatt

Glashud har varit en stigande trend även i västländer de senaste åren. Termen syftar på glasartad klar, genomskinlig, glödande och slät hud, som koreaner strävar efter inte bara med hudvård utan även med makeup.

Men vet du vad Honey skin (꿀피부) är?

Denna term "honungsskinn" är faktiskt mycket äldre än glashud, och det har länge varit den idealiska huden som koreaner strävar efter. Den bästa möjliga komplimangen är att säga att någons hud ser ut som honung.

Honungshud är hörbar och ser frisk ut, i bästa fall lika glödande som en babys hud.

Hur skiljer sig honungsskinn från glasskinnstrenden?

Honungshud är faktiskt en mycket äldre och mer eftertraktad idealhy i Korea än den nyare så kallade glashuden.

Honungshud betyder praktiskt taget väl återfuktad, fyllig, elastisk och närd hud. Glashud, å andra sidan, fokuserar mer på suddiga porer, ljusstyrka och en glasig lyster.

Hur får man honungshud?

I slutändan kan du uppnå både glaset och honungsloppet med mycket liknande medel. Honungshud fokuserar ännu mer på hudvårdsdedikation än glashud. Du kan uppnå glödande honungshår med bland annat återfuktande krämer och ansiktsoljor som lämnar ditt hår glödande, precis som honung.

Prova till exempel TIRTIR Milk Skin Toner och About Me Rice Makgeolli Ceramide Cream och C9 Beauty C9 Glow - Face Oil

Föredrar produkter som är lämpliga för din hudtyp, som återfuktar effektivt och har ljusare ingredienser, såsom lakritsextrakt, samt fermenterade ingredienser, såsom ris. Ta även hand om balansen i hudens mikrobiom, så att hudens skyddsvägg fungerar optimalt och huden förblir så oskadad som möjligt.

Läs mer av våra artiklar